Hvorfor terapi?

Som terapeut kan jeg hjælpe dig med at finde ind til dine skjulte ressourcer og de glemte kvaliteter. Det er nemlig altafgørende for, at du bliver i stand til at få det bedre.

Vores krop har den visdom, der skal til, for at vi kan helbrede os selv, men det kræver, at vi kan lytte og forstå dens sprog. Det er de færreste af os, der kan det umiddelbart. Tværtimod lærer vi at overhøre kroppens signaler. Vi får ikke sovet nok, selv om kroppen er træt. Vi tager ikke de tiltrængte pauser i løbet af dagen, men dulmer kroppens signaler med lidt mere kaffe eller måske en energidrik. Vi løber lidt hurtigere for at nå det hele. Vi når ikke at nyde det stille nærvær med børn, partner, venner og familie, men skal for alt i verden sørge for, at rammerne er tip top i orden, maden er hjemmelavet og inspireret af de sidste nye trends, bilen den nyeste model og og og…

Måske en dag vil kroppen bare ikke mere, du bliver sendt til tælling. Hvordan rejser du dig? Og hvad vil du? Vil du tilbage i hamsterhjulet? Eller er der andre muligheder?

Kontakt mig