Integrativ terapi

Min terapi er spirituel integrativ krops- og psykoterapi – med udgangspunkt i en solid uddannelse fra Tobias-Skolen. Skolen vægter faglig og personlig udvikling meget højt.

Det er en grundlæggende tanke i terapien, at vi er hele mennesker. Det vil sige at krop, følelser og tanker udgør en helhed og ideelt er i balance, så energien kan strømme frit i alle kroppens celler.

Min terapi er integrativ, idet vi gennem forskellige metoder går på opdagelse i det, du kommer med. Vi kan fx arbejde med dine kropslige symptomer, og derved kan der dukke følelser og erindringer op, som du havde glemt eller fortrængt. Det åbner for muligheden for at arbejde med andre aspekter. Du kan nå frem til indsigter, som hjælper dig til at ændre adfærd, holdninger eller indstillinger.

Vi forsøger sammen at finde roden til de ubalancer, du mærker. Det kan være som fysiske smerter, søvnløshed eller rastløshed. Måske oplever du en egentlig krise, hvor du ikke længere kender dig selv, eller du har fået en alvorlig sygdom.

I min terapi er der ingen på forhånd fastlagte metoder eller fremgangsmåder.

Kroppen husker

Heldigvis husker vi ikke alle de oplevelser, der har været med til at gøre livet svært for os. Men de har sat sig i kroppen og kan mærkes engang imellem eller jævnligt. Det kan være som muskelspændinger, en uforklarlig tristhed, vrede eller andre negative følelser.

Er der tale om egentlige traumatiske oplevelser, vil de før eller siden give os påmindelser om, at der er noget galt et sted.

Gennem terapi er det muligt at løse op for spændinger og se de smertefulde oplevelser i øjnene. Men vi gør det kun, hvis vi føler os trygge og har tillid til den eller dem, vi er sammen med.

Jeg tilbyder dig et rum, hvor du kan være den, du er, med alt det, der gør ondt og er svært.